Coaching 1-op-1

In mijn coaching 1-op-1 werk ik graag van verkenning, naar verbinding om te komen tot veiligheid en vertrouwen. Omdat we op deze manier richting kunnen geven in je zoektocht naar wat je werkelijk nodig hebt. Afhankelijk van wat voor jou het beste werkt, stemmen we af hoe en in hoeveel sessies jouw coaching op maat kan worden gemaakt. Samen op pad gaan en koers zetten naar waar jij heen zou willen, kan letterlijk in het duingebied of langs het strand. Op een nader te bepalen locatie of online via Skype, FaceTime of Zoom zijn ook geschikte opties. Net wat voor jou goed aanvoelt. In ieder geval is per coaching 1-op-1 sessie een uur lang de focus en aandacht op jou gericht. 

 

Wanneer coaching 1-op-1?

Coaching 1-op-1 is een geschikt hulpmiddel wanneer je er maar niet uitkomt en je je steeds afvraagt:

 • hoe doe je dat, weer grip op je leven krijgen, terwijl ik al van alles geprobeerd, maar niets werkt?
 • hoezo voel ik mij eenzaam en niet begrepen en ondanks alles dat ik heb doorstaan, voel ik me niet blij?
 • hoe krijg ik mijn oude ik, mijn lijf en mijn energie weer terug, ook al weet ik dat het niet reëel is, maar toch ?
 • wat maakt dat ik geen voldoening uit mijn leven of de dingen haal en erger ik me kapot aan mensen om heen?

Zo zijn er nog veel meer redenen waardoor je steeds meer gefrustreerd raakt. En raak je verder van jezelf verwijderd. Want het lukt je eenvoudigweg niet dit simpele probleem zelf aan te pakken. Herkenbaar?
Coaching 1-op-1 kan jou een zetje in de rug geven, zodat je weer terug in het zadel komt. Ik weet precies wat het is. Ik ben er geweest. 

 

Wat brengt coaching 1-op-1?

Coaching 1-op-1 draagt eraan bij dat je:

 • weer volop in het leven staat en voluit kunt genieten
 • meer bewustwording en inzichten in jezelf hebt
 • meer innerlijk rust en daardoor vrijheid ervaart
 • weer van jezelf en je lijf gaat houden 
 • gezonde grenzen afbakent en daarmee goed voor jezelf zorgt
 • vertrouwen in jezelf en je belastbaarheid herwint
 • meer doet waar je blij van wordt en je energie geeft

 

 

Zin om met jezelf aan de slag te gaan?